MCS & The Beacon Deep Dive: 5G als katalysator voor een slimme industrie | 15 september 2021

MCS & The Beacon Deep Dive: 5G als katalysator voor een slimme industrie | 15 september 2021 | Pushing the limits of communication technology | MCS

The Beacon organiseerde samen met haar partners deep dive sessies over 5G. Bas Piek van MCS heeft tijdens deze sessie op 15 september gepresenteerd over de impact van (Private) 5G voor mobiele operators en IoT hardware.

Met de campagne “5G als katalysator voor een slimme industrie” gaat The Beacon via gerichte activiteiten op zoek naar de puzzelstukken die nodig zijn om deze baanbrekende technologie succesvol te kunnen toepassen.

Tijdens deze interactieve deep dives zoomden zij in op de specifieke uitdagingen voor de verschillende technologiespelers. In doelgerichte en interactieve sessies gingen zij in op de mogelijkheden die 5G kan bieden voor de verschillende technologiespelers. In elke sessie deelden een aantal technologiebedrijven hun expertise, lieten we het perspectief van de industriële eindgebruiker aan bod, én was er ook een internationale gastspreker aanwezig.

Naast MCS, heeft ook Citymesh en Verhaert hun visie gepresenteerd over de impact van 5G op mobiele operators en IoT hardware.