MCS viert 25-jarig jubileum

MCS viert 25-jarig jubileum | Value Added IoT distributie | MCS

MCS bestond in 2022 maar liefst 25 jaar! En daar hebben wij het hele jaar een groot feest van gemaakt. Met speciale jubileumacties en evenementen vierden wij deze mijlpaal met onze klanten en partners.

Hoe het allemaal begon

In 1997 is MCS opgericht. Vanuit de ‘slaapkamer 3 hoog’ werden de eerste stappen gezet om een nieuw idee/product de markt in te zetten. Nieuwe ideeën en innoveren is sindsdien in ons DNA gebleven en in de kwart eeuw van ons bestaan hebben wij meerdere primeurs op ons naam staan. We hebben gedurende meer dan 25 jaar veel netwerktechnologieën zien opkomen. Van GSM (2G) tot LTE (4G) en momenteel zelfs 5G; deze netwerken hebben geen geheimen voor onze experts. Maar ook speciale IoT-netwerken die gebruik maken van LPWAN, zoals LoRa, Sigfox, Helium en NB-IoT, hebben wij ons in gespecialiseerd.

Deze jarenlange vakkennis die wij hebben opgebouwd, zetten wij dagelijks in om samen met onze partners complexe techniek simpel te maken. Daardoor maken we het dagelijks werk en leven van mensen makkelijker, veiliger en duurzamer.

Onze directeur neemt je mee terug naar 1997

Wil je nog meer lezen over hoe het allemaal is begonnen? Ontdek dan het verhaal van onze oprichter John van Nijnatten. Hij laat in zijn blog zien dat het ontstaan van MCS allemaal is begonnen met een geluk bij een ongeluk!

MCS anno nu

MCS is in deze meer dan 25 jaar uitgegroeid tot een IoT-expert en Value Added Distributeur. Zowel vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam als vanuit onze Belgische vestiging in Mechelen. Ons team bestaat uit zo’n 20 ambitieuze, ondernemende medewerkers. Dat zijn onze professionals die zich iedere dag inzetten voor onze klanten.

Samen met hen zijn er vier cultuurwaarden opgesteld die MCS omschrijven. Betrouwbaar, betrokken, innovatief en samenwerken. Deze waarden binden ons team specialisten en zorgen ervoor dat wij duurzame relaties met onze partners opbouwen.

Een paar feitjes over MCS:

Het hele jaar feest

2022 stond dus volledig in het teken van ons 25-jarig bestaan. En dat feest vierden wij graag samen met jou! Zo organiseerden wij in 2022 speciale evenementen én hadden wij ieder kwartaal een spectaculaire jubileumactie voor onze klanten.