MCS viert 25-jarig jubileum

MCS viert 25-jarig jubileum | Pushing the limits of communication technology | MCS

MCS bestaat dit jaar maar liefst 25 jaar! En daar gaan we het hele jaar een groot feest van maken. Met speciale jubileumacties en evenementen vieren wij deze mijlpaal met onze klanten en partners.

Lees snel verder om te ontdekken welke speciale actie wij dit kwartaal voor jou hebben!

Hoe het allemaal begon

In 1997 is MCS opgericht. Vanuit de ‘slaapkamer 3 hoog’ werden de eerste stappen gezet om een nieuw idee/product de markt in te zetten. Nieuwe ideeën en innoveren is sindsdien in ons DNA gebleven en in de kwart eeuw van ons bestaan hebben wij meerdere primeurs op ons naam staan. We hebben gedurende 25 jaar veel netwerktechnologieën zien opkomen. Van GSM (2G) tot LTE (4G) en momenteel zelfs 5G; deze netwerken hebben geen geheimen voor onze experts. Maar ook speciale IoT-netwerken die gebruik maken van LPWAN, zoals LoRa, Sigfox, Helium en NB-IoT, hebben wij ons in gespecialiseerd.

Deze jarenlange vakkennis die wij hebben opgebouwd, zetten wij dagelijks in om samen met onze partners complexe techniek simpel te maken. Daardoor maken we het dagelijks werk en leven van mensen makkelijker, veiliger en duurzamer.

Onze directeur neemt je mee terug naar 1997

Wil je nog meer lezen over hoe het allemaal is begonnen? Ontdek dan het verhaal van onze oprichter John van Nijnatten. Hij laat in zijn blog zien dat het ontstaan van MCS allemaal is begonnen met een geluk bij een ongeluk!

MCS anno 2022

MCS is in deze 25 jaar uitgegroeid tot een IoT-expert en Value Added Distributeur. Zowel vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam als vanuit onze Belgische vestiging in Mechelen. Ons team bestaat uit zo’n 20 ambitieuze, ondernemende medewerkers. Dat zijn onze professionals die zich iedere dag inzetten voor onze klanten.

Samen met hen zijn er vier cultuurwaarden opgesteld die MCS omschrijven. Betrouwbaar, betrokken, innovatief en samenwerken. Deze waarden binden ons team specialisten en zorgen ervoor dat wij duurzame relaties met onze partners opbouwen.

Een paar feitjes over MCS:

  • Al meer dan 1,5 miljoen IoT devices geleverd;
  • Talrijke Benelux en zelfs wereldprimeurs geïntroduceerd, zoals de GSM Mobility Extender, SimSwitch en de meer recentere LoRa-2-GBS Gateway, MCS Modem Emulator;
  • Een team van 20 enthousiaste en gekwalificeerde professionals;
  • Organisator van de succesvolle Smart Week of IoT. En save the date alvast voor 2022: 27-29 september;
  • Winnaar van diverse awards, zoals bijvoorbeeld voor ons project met The Ocean Clean Up;
  • Boardmember van de Pan-Europese organisatie VADnet Europe group;
  • Langdurige Strategische Partnerships met toonaangevende A-fabrikanten en A-klanten.

Het hele jaar feest

Dit jaar staat dus volledig in het teken van ons 25-jarig bestaan. En dat feest vieren wij graag samen met jou! Zo organiseren wij in 2022 speciale evenementen én hebben wij ieder kwartaal een spectaculaire jubileumactie voor onze klanten. De speciale actie van dit kwartaal is:

Kennis vergaren en geld besparen

Verrijk jouw IoT-kennis tijdens de Smart Week of IoT en ontvang korting* op gerelateerde producten. Als je je nu voor één van onze themasessies inschrijft, krijg je een speciale kortingscode. Deze kun je in onze webshop verzilveren bij jouw volgende aankoop. Zo kun je (alvast) extra voordelig gaan starten met jouw IoT-project!

6 keer profiteren van exclusieve verrassingen

Speciaal voor deze Smart Week of IoT kun jij profiteren van 6 exclusieve verrassingen. Want voor iedere themasessie hebben wij een bijzondere aanbieding.

Disruptieve IoT-oplossingen 10% korting op geselecteerde Helium-producten
Smart Security 10% korting op geselecteerde AI producten
Smart Energy 10% korting op geselecteerde LoRa-2-GBS producten
Private LTE/5G 50% korting op een Private LTE-meting op locatie
Smart Infra 3 gratis Teltonika RMS licenties voor remote device management
Smart IoT 10% korting op geselecteerde Edge Intelligence producten

MCS

Deze jubileumactie is geldig tot en met 29 september 2022.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze actie? We vertellen je graag meer. Neem contact op met jouw accountmanager of info@mcs-nl.com

Liever eerst meer weten over onze Smart Week of IoT? Hier vind je alle informatie over het programma en de key note speakers.

*: kortingscode is eenmalig in te wisselen en alleen geldig voor geselecteerde producten. Als meerdere actieproducten worden toegevoegd, geldt de kortingscode alleen voor het duurste deelnemende product.

Mis geen jubileumnieuws

Geen actie of evenement meer missen? Schrijf je in voor onze Newsflash en houd ons LinkedIn-kanaal in de gaten. Dan weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent van de feestelijkheden!