MCS introduceert Private Connect LTE

MCS introduceert Private Connect LTE | Value Added IoT distributie | MCS

MCS introduceert Private Connect LTE as a service. Een Private 4G oplossing voor bedrijven en organisaties die de hoogste eisen stellen aan betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit. Private Connect LTE werkt hetzelfde als de publieke 4G netwerken, maar bouwt een volledig afgeschermd privé netwerk in en om de bedrijfspanden van de klant. De netwerkdekking is volledig ingericht op de wensen en actuele situatie van de klant.

MCS

MCS heeft deze oplossing geperfectioneerd in een dienst die je als organisatie voor een vast maandelijks bedrag kunt afnemen. MCS managed de techniek, beschikbaarheid en capaciteit voor de klant waardoor deze zorgeloos van de oplossing gebruik kan maken. Private Connect LTE is future proof en eenvoudig te upgraden naar 5G.

Bas Piek, commercieel directeur MCS Benelux: “Onze businesspartners zijn al lang op zoek naar een communicatieoplossing voor hun klanten waarbij betrouwbaarheid en flexibiliteit gewaarborgd worden. Een oplossing die spraak en data combineert. Een oplossing die dus verder gaat daar waar Private GSM ophoudt. En een alternatief biedt voor klanten die communicatie over Wifi niet in hun primaire proces willen hebben. Een betrouwbare oplossing waarbij je niet per gebruiker moet afrekenen of een flinke eenmalige investering in de vorm van CAPEX moet doen. Wij hebben deze wensen mogelijk gemaakt met Private Connect LTE. Een 4G/LTE Privé Netwerk, voor spraak en data. 100% veilig en schaalbaar. We bieden dit aan als dienst voor een vast bedrag per maand per cell, ongeacht het aantal gebruikers. Wij managen de oplossingen in nauwe samenwerking met onze partners waardoor de klant volledig wordt ontzorgd. Desgewenst is de oplossing uit te breiden met een 24/7 service en, zodra dit beschikbaar is, naar 5G.”

OVER MCS

MCS Benelux maakt complexe techniek simpel. Als Value Added distributeur faciliteert MCS haar partners en systemintegrators met (I)IoT oplossingen en private communicatie-netwerken. MCS Benelux bestaat al meer dan 20 jaar en heeft kantoren in Rotterdam en Mechelen (BE). Op het gebied van IoT zijn heeft MCS al meer dan 1 miljoen devices succesvol uitgeleverd.

Voor meer informatie over MCS Benelux of Private Connect ga je naar:

www.mcs-nl.com

www.privateconnect.nl