4G Desktop phones

4G Desktop phones | Value Added IoT distributie | MCS

Steeds vaker schakelen organisaties over naar het ‘mobiel, tenzij’ beleid. De medewerkers van het bedrijf gebruiken hun mobiele telefoon of smartphone om te kunnen bellen. Een vaste telefoon is er niet meer. In sommige gevallen wordt het gemak van een vaste telefoon wel gemist.

Een GSM Desktop phone kan voor sommige medewerkers handig zijn als oplossing voor het niet meer aanwezig zijn van vaste toestellen.

De Jablocom GSM en UMTS (3G) en LTE (4G) Desktop telefoons bevatten alle functionaliteiten die gebruikers gewend waren van vaste telefoons, maar moeten worden geactiveerd met een SIM-kaart. De telefoons kunnen gebruikt worden met een SIM-kaart van elke mobiele operator, maar ook in een eigen Private GSM netwerk.

Vele voordelen met een Jablocom toestel

  • Kostenbesparing. Doordat de Jablocom telefoon geactiveerd wordt met een SIM-kaart heb je geen vaste lijnen meer nodig. Je bespaart daarmee kosten.
  • Gebruiksgemak en makkelijk schaalbaar. Indien je meer toestellen nodig hebt, bestel je gemakkelijk extra SIM-kaarten.
  • Functionaliteit zoals je gewend bent met vast toestel. Functietoetsen als wachtstand, doorverbinden, geheugennummers etc. zijn eenvoudig te bedienen.

Ontdek alle voordelen in de video