Slimme toegangscontrole

Slimme toegangscontrole | Value Added IoT distributie | MCS

Met de HWg-SH4-serie heeft u een ultiem toegangssysteem in huis, dat werkt met elk elektromagnetisch slot en elke RFID-lezer. Het werkt zowel in uw datacenter als op kantoor of zelfs bij u thuis. Of u nu één deur heeft of enkele honderden rekken, het SH4 systeem biedt een kosteneffectieve manier om de toegang tot uw technologie te beheren.

Elk SH4-apparaat kan tot 2 elektromagnetische sloten en 2 RFID-lezers van uw keuze aansluiten. Er zijn veel sloten en RFID-lezers op de markt. De SH4 ondersteunt al de meest gangbare modellen en andere kunnen op aanvraag worden toegevoegd.

Slimme toegangscontrole toepassingen

Toegangsysteem voor appartementsgebouwen

Een typische toepassing is het gebruik van een RFID-lezer voor toegang van buitenaf, samen met een uitgangsknop aan de binnenzijde van de deur. Om het huis binnen te komen kunt u dan eenvoudigweg de RFID-tag gebruiken en om het gebouw te verlaten kunt u op een exit-knop drukken. De deur kan ook vanuit afzonderlijke appartementen op afstand worden geopend. Het systeem kan ook gebruikt worden om de poort naar een parkeerplaats te bedienen.

Toegang tot een bedrijfsgebouw met een poort

HWg-SH4 kan worden gebruikt voor toegangspoorten op bedrijfsparkeerplaatsen.

Gebouwtoegangsysteem met beschikbaarheid voor andere toepassingen

Dankzij de mogelijkheid om gemeenschappelijke RFID-lezers te gebruiken is de HWg-SH4 optimaal te integreren in bestaande systemen. In veel scholen en bibliotheken zijn er bijvoorbeeld al enkele RFID-tags systemen geïnstalleerd.

Gebruik van HWg-SH4 in IT-omgeving