Ontdek innovatieve IoT en 5G kansen tijdens de MCS Smart Week of IoT van 28-30 mei

Ontdek innovatieve IoT en 5G kansen tijdens de MCS Smart Week of IoT van 28-30 mei | Value Added IoT distributie | MCS

Duik in de wereld van IoT en 5G en ontdek de mogelijkheden van deze innovatieve technologieën. Voor nu en in de toekomst. Van 28 tot en met 30 mei organiseert MCS voor de vierde keer op rij de Smart Week of IoT. Neem dagelijks deel aan korte, krachtige online themasessies over de belangrijkste IoT-onderwerpen van nu!

In 40 minuten krijg jij verhelderende inzichten voor jouw organisatie en laat je je inspireren door use cases uit de praktijk. Welke kansen ontgrendelt Private 5G voor bedrijven en hoe maak je veilig gebruik van de technologie? Hoe manage je jouw connectiviteit zonder haperingen? Waar moet je rekening mee houden nu 2G en 3G worden uitgefaseerd? Hoe kun je schaalbaar groeien met jouw routervloot? Hoe implementeer je IoT in jouw oplossing of organisatie zonder dat je zelf de technische kennis in huis hebt? Je krijgt op al deze vragen én meer antwoord van de IoT-experts zelf.

Toonaangevende partners Advantech, Factorylab en Druid Software delen belangrijke ontwikkelingen op het gebied van IoT en connectiviteit met jou. Inspirerende sprekers van AquaSecurity, Cool Industries en Do IoT Fieldlab (Tomatoworld) geven jou een blik achter de schermen bij vernieuwende projecten met IoT en 5G in de praktijk. Zij vertellen hoe zij kansen voor digitalisering hebben benut met hun geslaagde IoT-projecten. En welk effect dat heeft gehad op hun organisatie en wat zij verwachten voor de toekomst. Zo leer jij van de ervaringsdeskundigen zelf hoe je vergelijkbare uitdagingen kunt overwinnen.

De integratie van IoT in bedrijfsprocessen

Veel organisaties zien de noodzaak om processen slimmer en veiliger te maken door middel van technologische innovaties. Denk bijvoorbeeld aan AI, 5G, robotica en remote monitoring/management. Met deze digitalisering verhoog je niet alleen de klanttevredenheid, maar krijg je ook waardevolle nieuwe inzichten die kunnen leiden tot concurrentievoordeel.

De toepassingen van deze technologieën zijn schaalbaar, maar de complexiteit van een succesvolle implementatie neemt ook toe. Met behulp van deskundige partners implementeer je deze complexe technologieën zorgeloos in jouw organisatie terwijl jij je bezig kunt blijven houden met jouw kernactiviteiten.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van IoT

Doe mee met de MCS Smart Week of IoT en til jouw organisatie naar een hoger en futureproof niveau. Meer informatie over het evenement en het programma is te vinden op de website. Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door de innovatieve kansen die IoT en 5G bieden!