MCS en de Chinese Summit

MCS en de Chinese Summit | Pushing the limits of communication technology | MCS

| John van Nijnatten

Ik was in Suzhou bij Advantech’s IoT Co-Creation Summit om de nieuwe IoT-ontwikkelingen te bespreken. Samen met zo’n 6000 Chinese en Europese system integrators, distributeurs en software providers deelden we ervaringen, praktijkcases en nieuwe technische oplossingen. Het begrip schaalbaarheid krijgt hier een andere lading. De schaalgrootte was enorm en overweldigend.

Dat het in IoT meer en meer om samenwerken en integreren gaat, is al jaren duidelijk. Vele deelnemers toonden hier dan ook hun co-creaties en vele nieuwe Solution-Ready-Packages zagen het licht. Volop inspiratie dus.

Onze partner Advantech introduceerde LPWan-producten die geschikt zijn voor NB-IoT en LoRa-technologie. Onze engineers beginnen binnenkort met testen en zullen deze producten als een totaaloplossing integreren in ons platform ITalks IoT Suite. En het op deze manier ‘solution ready’ voor onze klanten maken. Daarbij is de keuze voor het juiste LPWan netwerk afhankelijk van de specifieke toepassing, van de doordringbaarheid van de omgeving bijvoorbeeld. Ook de grootte en de frequentie van je data-transfers speelt een rol. We vertellen je er graag over.