MCS en de Praagse verjaardag

MCS en de Praagse verjaardag | Pushing the limits of communication technology | MCS

| John van Nijnatten

Wat doe je als je 15 jaar wordt? Dan geef je natuurlijk een feest. In dit geval is de HW group jarig, de Tsjechische fabrikant van slimme IP-sensoren en sinds 5 jaar leverancier van MCS. De meeste fabrikanten grijpen dergelijke verjaardagen aan om hun belangrijkste klanten 2 dagen op te sluiten in een meeting-room en te vertellen over hun eigen (toekomstige) prestaties.
HWg pakte dit anders aan. Loyaliteit, vertrouwen en gezamenlijk bouwen aan de toekomst zijn hun belangrijkste speerpunten. Zoals het hoort, zou je zeggen, maar hoe vaak gaat het niet over de korte termijn en orders scoren?

Praktijkkennis delen

Tijdens het HW group-feestje was veel tijd ingeruimd om ervaringen uit te wisselen, kennis te maken met mede-distributeurs en feedback te geven over hun oplossingen en de marktsituatie in de respectievelijke landen. Zodat uiteindelijk hun sensor-oplossingen verbeterd kunnen worden.
In combinatie met sightseeing in de mooie stad Praag en de prima culinaire mogelijkheden, genoot ik van een geslaagd verjaardagsfeestje.