IoThings to do

IoThings to do | Value Added IoT distributie | MCS

Advantech, Detron, Isotron en MCS bundelen hun krachten tijdens dit event in Science Park Eindhoven. Wij zullen ieder onze IoT-kennis delen aan de hand van inspirerende presentaties. Met als doel dat je snel en moeiteloos je IoT-projecten implementeert.

De checklist voor al je IoT-projecten

Donderdag 27 juni 2019, 14.00 – 19.30
Advantech, Science Park Eindhoven 5708, Son en Breugel
Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden via je accountmanager.

Programma

14:00 – 14:30                Ontvangst Advantech, Science Park Eindhoven

14.30 – 14.50                “Why success is best shared” – Advantech

14.55 – 15:20                “Co-Creatie als succesfactor voor industriële IoT projecten” – Advantech

15:30 – 15.55                “Datacollectie & ontsluiting, van OT naar IT”- Isotron

16.00 – 16.25                Koffiepauze

16:30 – 16.55                “Bouw uw eigen IoT-netwerk. Welk netwerk past het beste bij uw IoT case?” – MCS

17:00 – 17.25                “IoT-security en – Lifecycle Management” – Detron

17.30 – 18.15                “IoT – The Businesscase Disruption” – Gastspreker Robert Heerekop

18.15 – 19:30                Borrel en hapjes

De sessies

Advantech
Co-Creatie als succesfactor voor Industriële IoT projecten

Succesvolle industriële IoT project implementaties hebben ëën gemeenschappelijke deler: de samenwerking tussen afdelingen en externe partners. Wanneer er een juiste strategie is gedefinieerd, is het samenstellen van het kernteam inclusief de juiste technologiepartners de volgende belangrijke stap. Het combineren van core-competenties zal het verschil maken. Advantech heeft met haar missie “Enabling an intelligent planet” het fundament gelegd voor co-creatie binnen IoT. Aan de hand van trends en voorbeelden zal Jim ten Broeke de kracht van samenwerking toelichten.

Isotron
Datacollectie & ontsluiting, van OT naar IT

Aan de hand van een demo en enkele praktijkvoorbeelden neemt Isotron Systems u mee in uw automatiseringsvraagstuk van sensor tot systeem. Wij laten u zien hoe de twee werelden van Information Technology en Operational Technology samenkomen. Er is steeds meer data in het veld beschikbaar die met de producten van Advantech en kennis van Isotron Systems eenvoudig ontsloten kan worden. Aan het einde van de dag heeft u de inzichten voor het concreet inrichten van uw IoT omgeving en hoe Isotron Systems u daarin kan bijstaan.

Detron
IoT-security en – Lifecycle Management

Stel, u heeft een IoT-vraagstuk, een lopende Proof of Concept of u gaat binnenkort met uw IoT-oplossing in productie. Dan vraagt u zich misschien wel af hoe u de veiligheid waarborgt. Hoe u de dagelijkse monitoring en support organiseert. En hoe u continuïteit voor een langere periode garandeert.
Vragen waarop Joep van den Heuvel en Robbert van Hagen van Detron de antwoorden weten. Ze nemen u graag mee in de wereld van IoT-security en lifecycle management. Aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden reiken ze waardevolle handvatten aan, zodat u na deze presentatie precies weet hoe u uw IoT-vraagstukken het beste aan kunt pakken.

MCS
Bouw uw eigen IoT netwerk. Welk netwerk past het beste bij uw IoT case?

Tijdens deze sessie leggen we u uit waarom u een eigen 4G of LoRa IoT-netwerk zou moeten aanleggen. Of juist beter een ander netwerk kunt gebruiken. Want welk netwerk past het beste bij uw IoT- vraagstuk? Verder geven we u tips over drie eenvoudige voorwaarden om uw IoT-project succesvol te maken.

Gastspreker Robert Heerekop
IoT – The Business case Disruption

Robert Heerekop is een inspirerende expert op het gebied van het Internet of Things. Robert ondersteunt als IoT-expert een groot aantal organisaties met de ontwikkeling en realisatie van slimme producten en diensten. Door zijn dubbelleven, waarin hij zowel in boardrooms als in product-ontwikkelteams zit, weet Robert de brug te slaan van innovatiekansen naar nieuwe businessmodellen.

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden op het gebied van IoT is hij schrijver van de techno-thriller “Disrupted, when The Internet of Things takes over” en co-auteur van het succesvolle managementboek “Aan de slag met Internet of Things”.