6 redenen waarom je de Smart Week of IoT niet mag missen 

6 redenen waarom je de Smart Week of IoT niet mag missen  | Value Added IoT distributie | MCS

| Bas Piek

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereiding van onze Smart Week of IoT 2022Ik realiseer mij goed dat je momenteel je dag uitstekend kunt vullen met het bijwonen van events en presentaties.

Daarom laat ik je zien waarom je de MCS Smart Week of IoT niet aan je voorbij mag laten gaan! En wat je precies kunt verwachten van dit online event. 

Relevantie is het uitgangspunt 

Uitnodigingen voor het volgen van webinars vliegen je om de oren. Terwijl je je regelmatig afvraagt waarom je dit zou doen als jouw agenda ook andere urgente zaken kent.  

Zelf maak ik altijd de afweging of een event relevant is. Ga ik luisteren naar een presentator die zijn unieke kijk op toekomst en techniek presenteert? Is het een ondernemer die zijn uitdagingen, zijn mislukte projecten en zijn successen deelt? Of is het een leverancier die zijn producten komt aanprijzen?  

Voor onze Smart Week of IoT is relevantie het uitgangspunt.  

6 belangrijke redenen waarom je je wilt aanmelden 

Wat kun je verwachten van de MCS Smart Week of IoT? Ik heb 6 redenen op een rij gezet waarom je dit IoT event niet aan je voorbij wilt laten gaan. 

1. Laat je gratis informeren en inspireren

IoT is een breed begrip. Daarom hebben wij het overzichtelijk gemaakt door in iedere themasessie 1 relevant topic te behandelen. Zo gaan we het hebben over Artificial Intelligence, crypto en blockchain, Private LTE/5G, Smart Energy, Edge Intelligence en Smart Cities. 

Kies het thema wat voor jou interessant is. Iedere sessie start met een verdieping van het onderwerp vanuit de ervaring en kennis van MCS. Wat doen wij hiermee en wat kun jij ermee? Dan laten wij een toonaangevende fabrikant aan het woord die op dit onderwerp expert is. Zij delen hun eigen visie. Als laatste neemt een van onze klanten je mee het veld in. Zij delen (op locatie) een use case. Die laat zien hoe zij succesvol problemen hebben opgelost middels de uitgelichte techniek. 

2. Maak kennis met nieuwe IoT trends & ontwikkelingen

Het evenement kent 6 verschillende onderwerpen. Allemaal belangrijke IoT-ontwikkelingen. Je ontdekt de nieuwste trends op het gebied van digitalisering. En je maakt kennis met technologieën die een cruciale bijdrage (gaan) leveren aan het optimaliseren en slimmer maken van processen. 

De informatie komt van echte IoT-experts. Mensen die dag in dag uit in het veld staan om succesvolle IoT-oplossingen uit te rollen. Zij nemen je mee in technieken als kunstmatige intelligentie, Edge, (Private) 5G, Smart Building en Helium. 

3. Stel jouw vragen aan de experts

De key note speakers van de Smart Week of IoT weten waar ze het over hebben. En daar kun jij je voordeel mee doen! Stel live jouw vragen tijdens de Q&A. Over hun ervaringen, toekomstverwachtingen of misschien problemen waar je zelf tegenaan loopt en waar je een oplossing voor zoekt. 

4. Ontvang exclusieve korting

Schrijf je in voor (een van) onze themasessies en ontvang een speciale kortingscode. Zo verrijk je jouw kennis en profiteer je van korting op jouw volgende aankoop.  

Speciaal voor de Smart Week of IoT hebben wij 6 exclusieve verrassingen samengesteld – voor iedere themasessie een bijzondere aanbieding. Met de door jouw opgedane inzichten en de speciale korting ga je goed voorbereid én extra voordelig aan de slag met nieuwe technologieën. 

Meer informatie over deze actie vind je hier. 

5. Kort maar krachtige sessies

De opbouw van de themasessies is zorgvuldig opgezet. De gehele sessie duurt niet langer dan 1,5 uur en is volledig digitaal.  

In iets meer dan uur hopen wij jou te inspireren en enthousiasmeren. Zo kun jij ook met de besproken techniek aan de slag en succesvol problemen oplossen in jouw organisatie of bij klanten.  

6. Terugkijken wanneer jij wilt

Ben je geïnteresseerd maar heb je toch geen tijd om de themasessies live te volgen? Geen probleem! We nemen alle sessies op.  

Na afloop delen we de opname en de presentaties met jou. Zo kun je alle informatie terugkijken wanneer het jou uitkomt. Natuurlijk kun je ons altijd bereiken om vragen te stellen.  

Zien we jou in september? 

Mis daarom deze kans niet! Zorg dat je aanhaakt in de groeiende en wondere wereld van IoT. De komende weken gaan wij met het MCS team de laatste hand leggen aan de voorbereidingen. We ontmoeten je graag tijdens de Smart Week of IoT!